Hotel Løkken Strand i Nørregade, Løkken har modtaget ”Loved by Guest´Award 2020” fra Hotels.com med en score på 8,8 ud af 10 mulige.

- Vi er meget glade og taknemmelige for denne anerkendelse fra vore gæster, siger Jette Nielsen og Chr. Middelbo Outzen, der ejer og driver Hotel Løkken Strand.

’Loved by Guests’ Awards er et årligt tildelingsprogram, der er baseret på ægte gæsteanmeldelser og oplevelser, der er registreret på hotels.com’s online overnatningssteder.

Hotel.com fejrer og anerkender de hoteller, der har opnået den bedste gennemsnitlige anmeldelsesvurdering i de enkelte hotellers lokalområde.

- Det vi hører fra gæsterne, er at de værdsætter roen og stilheden og de hyggelige omgivelser, og at gæsterne kommer på anbefaling af andre. Det er jo den bedste anbefaling man kan få, siger værtsparret.

Hotel Løkken Strand er indrettet i Løkkens gamle skole med nænsom respekt for stedets særlige atmosfære af Jette Nielsen og Chr. Middelbo Outzen.

I år driver de hotellet på fjerde sæson.

- Vi er særligt glade for at få denne anerkendelse netop i år, hvor det er en vanskelig sæson. Vi kan se, at besøgstallet går i en pæn opadgående kurve, slutter værtsparret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...