LØKKEN: Der er Sogneaften i Løkken Sognegård torsdag den 24. januar kl. 19.00, hvor der er foredrag med Carlo Thyrre Jensen.

- Ethvert menneske har sine selvfortællinger. De er vore historier, set med vore øjne, fortalt med vore ord. De skal fortælles. Det er en pligt, vi alle er pålagt. Ellers bærer vi ansvaret for, at vigtig viden, medmenneskelig forståelse og tro går tabt for vore efterkommere. Carlo hørte aldrig sine forældres selvfortællinger, de forsvandt i alkoholtåger og daglig kamp. Som voksen har han brugt megen energi på at finde familiens historier og derigennem videreudvikle sin etik, holdning og tro.

Sådan lyder en foromtale af foredraget.

Han fremhæver to selvfortællinger: Fra sin egen familie, og fra en tysk slægtning, som har måttet træffe svære valg uden at gøre vold på sin medmenneskelighed.

Carlo er pensioneret friskolelærer. Flyttede med kone og to små børn fra Nørrebro til Børglum, hvor han i 21 år prægede beboerne i Vrensted og Børglum med sit positive, etiske engagement. Som ankermand i Karlo Kvidders Kapel har han præget mange forsamlinger i Vendsyssel med musik og livsglæde.

Mon ikke han tager guitaren med?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...