LØKKEN: Onsdag den 17. oktober kl. 19.30 kommer den gamle løkkendreng Orla Aagaard til Kulturhus Løkken, indgang fra Studievej 10, Løkken. Billetter kan købes på billetten.dk eller på biblioteket.

Han fortæller om sin politimæssige baggrund, som efterforsker. Orla Aagaard har været med til at efterforske og opklare flere spektakulære sager, som ofte har fanget pressens bevågenhed. Det er sager som, drabet på Bullshit rockeren Henning Norbert Knudsen - Connevski sagen, som handler om en københavnsk taxachauffør, der røvede og voldtog flere kvindelige kunder og som endte med 2 drab - Blekingegade sagen - afsløring af det hidtil største skunklaboratorium i Danmark - Skovbydrabet, som handler om indbrud og drab på en ældre mand og mange andre sager.

Orla Aagaard fører os naturlig ind i "maskinrummet" og fortæller i detaljer, hvordan en efterforskning forløber, hvad efterforskerne har af muligheder i sådanne sager og hvad der især er vigtig viden for at kunne pågribe og dømme gerningsmændene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...