LØKKEN: - Dette er det første år i vores nye fællesskab, og allerede nu synes jeg, at vi kan konkludere, at fusionen af de tre foreninger Løkken Markedsføringsgruppe, Løkken Handelsstandsforening og Løkken Turistforening har været det helt rigtige, konkluderede foreningen Løkken.dk´s formand, Stefan Karlborg i beretningen på foreningens første ordinære generalforsamling.

- Foreningen har kun eksisteret lidt over et år, men indeholder de samme kompetencer og bærer de samme formål, som de tre gamle foreninger gjorde. Nu ser foreningen et nyt år i møde med en ny sæson lige rundt om hjørnet, og der er ingen tegn på mindre aktivitetsniveau fra foreningens side, fortsatte formanden.

Formanden sagde også, at man forventede, at det første år ville blive turbulent, men trods udfordringerne, vurderer man, at det har fungeret endnu bedre end forventet.

Til generalforsamling kunne revisoren, Tage K. Rasmussen, fremlægge det nye foreningsregnskab. Foreningen kom ud af 2018 med et underskud, som et resultat af negativ egenkapital i forbindelse med sammenlægning. Men efter nogle justeringer og andre tiltag kan foreningen fremvise et budget for 2019, som vil ende med acceptabelt overskud.

Der arbejdes forsat på at tegne samarbejdsaftaler med både virksomheder og private under begrebet ”partnerskabsaftale”.

- Idet vi samler medlemmer fra alle tre foreninger, har foreningen sammensat nogle forskellige medlemsformer. Dette er for at sikre, at alle får det udbytte af foreningen, som de ønsker.

Bestyrelsen kunne også byde varmt velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, Rikke Christensen. Tidligere bestyrelsesmedlem og souschef i SuperBrugsen, Ulrik Troldborg modtog ikke genvalg grundet ny stilling i Daglig’Brugsen Blokhus.

Bestyrelsen består nu af Stefan Karlborg, Rikke Christensen, Torben Andersen, Søren Larsen og Julia Spiess. Suppleanter er Martin Nielsen og Allan Andersen.

Nu med et afsluttet årsregnskab, kan bestyrelsen sammen med turistbureauet se frem til dette års forår og de kommende arrangementer hen over året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...