LØNSTRUP: Et helt nyt samarbejde i Lønstrup har skabt nye muligheder. Pernille H. Steenberg og Havrevang i Lønstrup inviterer første weekend i november til et forløb med titlen: "afstress og vitaliser din krop og dit sind".

- Lønstrup er helt oplagt til formålet, den barske og helt særlige natur kan stimulere alle sanser og giver helt af sig selv en ro til sindet og en naturlig træthed, lyder det fra initiativtagerne i en pressemeddelelse.

- Der er fokus på træning, hygge og samvær, som giver fornyet energi til vintermånederne. Et pusterum i hverdagen, hvor man kan lade op, forkæle sig selv og få ny inspiration.

Vært og inspirator hele weekenden er Pernille H. Steenberg, som har mange års erfaring som personlig træner og coach.

- Der er plads til alle denne weekend uanset om man er i topform eller man er nybegynder. Første del af weekenden vil have fokus på afspænding og stræk, hvor anden halvdel vil have fokus puls og styrkeøvelser og indimellem vil der være plads til hygge, hvile og små overraskelser undervejs, som vi selvfølgelig ikke kan røbe endnu, oplyser hun.

Karina og Kaj fra Havrevang har begge en passion for sundhed og mad og for dem var samarbejdet derfor oplagt.

- For os er det spændende at prøve at lave nye arrangementer på Havrevang og vise hvad lokalerne kan bruges til udover de fester, som normalt er det lokalerne bruges til. Og især når det samtidig kan kombineres med vores store interesse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...