Eksklusiv duo med orgel og trompet fylder kirkerummet med vellyd

JELSTRUP: Tirsdag 11. august kl. 19.30 er der koncert i Jelstrup Kirke.

Tidligere domorganist Flemming Dreisig og solotrompetist i det Kongelige Kapel, Jonas Wiik, har til koncerten i Jelstrup Kirke slået sig sammen om at lave en eksklusiv duo med orgel og trompet.

Jonas Wiik er uddannet fra Musikhögskolan i Stockholm i 1989 og fra Musikhögskolan i Malmø.

Fra 1993 til 2007 var Jonas ansat som solotrompetist i Malmø Operaorkester og er siden 2007 ansat som 2. solotrompetist i Det Kgl. Kapel.

Fra 2011 har Jonas været fast musiker hos Athelas Sinfonietta Copenhagen - og han underviser desuden i trompet På Det Kgl. Danske Musikkonservatorium I København.

Flemming Dreisig - hvis virtuose spil og usædvanlige improvisationstalent vakte beundring allerede ved hans debut som 19-årig - er en af Danmarks allerstørste kapaciteter på orgel.

Som den yngste nogensinde blev han - som 21-årig - ansat som domorganist ved Maribo Domkirke og blev senere domorganist ved Domkirken i København.

Samtidig har han været professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Gennem alle årene har man kunnet høre Flemming Dreisig ved utallige kirkekoncerter i ind- og udland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...