LØKKEN: Hjørring Folkeuniversitet er nu klar med et spændende og varieret forårsprogram med ni foredrag.

- Også i denne sæson er der tale om en blanding af foredrag i samarbejde med andre foreninger og om foredrag, som Folkeuniversitetet står for alene. Vi synes selv, vores program favner bredt emnemæssigt, og vi har forsøgt at imødekomme ønsker fra de mange mennesker, vi efterhånden er i kontakt med her i lokalområdet, siger formand Birger Østergaard.

- Vi ser frem til en god forårssæson med et bredt spekter af temaer, og geografisk spreder vi os fra Lønstrup, Løkken, Hjørring, Hirtshals og Sindal.

Det første foredrag er 26. januar klokken 10 i Løkken Skoles aula. Titlen er:” Fotografen Kirstine Lund - en stærk kvinde fra Løkken” tilrettelagt af Løkken Museumsforening.

Ellers indeholder programmet emner som ” Død af naturlige årsager”, Dialekt i Danmark i dag”, ”Danske udvandrere i USA”, ” Maleren Christian Mølsted og Lønstrup”, ” På kryds og tværs i det gamle herredsfogedarkiv” og ” Urbaniseringens indvirkning på kunsthistorien i lokalt og globalt perspektiv”. Endelig har vi to foredrag, der omhandler de forhold, der førte til Jugoslaviens opløsning og tiden herefter, herunder de nuværende Balkanstaters ønsker og muligheder for optagelse i EU,

Se mere om de enkelte foredrag i vores program fremlagt på bibliotekerne i hele kommunen. Følg os også på www.hjorringfolkeuniversitet.dk og på www.facebook.com/hjfolkeuniversitet

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...