VRÅ: Lunden ejes af alle os, der bor i Vrå – og drives af Vrå Beboer- og Erhvervsforening. Kommunen hjælper med græsslåning, og resten må vi selv gøre. En og anden kunne måske sige, at der er meget, der burde gøres, men vi går ikke efter, at alt skal være så velfriseret, som i gamle dage, da der gik en der hele tiden. Vi kan god leve med, at det er lidt mere ”rustikt”

Men… vi er kommet lidt bagefter, og der er faktisk 4 – 5 ”Lunden elskere”, der har spurgt, om vi ikke vil lave en arbejdslørdag. Det vil vi meget gerne… og iler med at invitere til arbejdsdag i Lunden lørdag d. 15.6. fra 9 – 13. Vi begynder med kaffe og rundstykker ved pavillonen – og slutter med et par pølser og en øl.

Vi har lidt værktøj til beskæring men ikke til alle, så så tag dit eget med. Og en buskrydder... eller ”i hyli mæ fører” til skråningerne ville være helt perfekt. Vi håber I vil være med til at nurse byens grønne oase. Og man skal ikke være nervøs for, at det her vil blive en månedlig tilbagevendende begivenhed. Det vil max. blive en gang i foråret – og en gang i efteråret… og der er risiko for, at det bliver hyggeligt.

På forhåbentlig gensyn i Lunden lørdag d. 15. juni kl. 9.00

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...