LØNSTRUP: - Så er det atter påske, og Påskeudstillingen 2019 er sammensat med helt nye værker med de kunstnere som de fleste af vores kunder beundrer og spørger efter, siger galleriejer Erik Jacobsen fra Galleri Uggerby, Strandvejen 89, Lønstrup.

- Samtidig er det 33 år vi har haft med galleri selvom det denne gang kun er i Lønstrup vi holder udstilling, og i år er det ”Natur, mennesker og farveglæde”, tilføjer han.

Udstillingen er åben fra lørdag d. 13. april - 2. påskedag d. 22. april dagligt kl. 13 – 17 (undtagen d. 15. april). Åbningstider derudover i april og maj er fredage – søndage kl. 13 – 17.

Maleren Benthe Barnekov har i de seneste 25 år været fascineret af klovnen og alle dens udtryk. Hun søger efter det bag facaden, der rammer hende.

En anden maler der uafbrudt skildrer mennesket med sine ”Finurlige og gode personligheder” er maleren Kirsten Murhart fra Italien. Alle hendes billeder er spartlet med australske naturfarver.

Johnny Schmidt har gennem årene høstet stor anerkendelse blandt vores publikum for sin helt enestående evne til at skildre det storladne og dramatiske landskab på Færøerne.

Lene Worsøe arbejder med maleriet, der for hende er terapi. Inspirationen finder hun overalt hvor hun færdes, hendes arbejde med mennesker, byen, stemninger, mødet med andre mennesker, det forudsigelige og det uforudsigelige.

Maleren Annette Nordentoft tænker tit på Storm P´s ord: ”Kunst er hjerte og godt håndværk”. Motivet skal have en betydning for hende – hjertet. Men hun får ikke liv i motivet uden teknik – håndværket”.

Lisbeth Ellinor har været fast kunstner hos Galleri Uggerby siden 1993 og er kendt for sine dynamiske og koloristiske malerier. Hendes alsidige talent inden for malerkunsten bringer energien og livsglæden frem!

Allan Banke mestrer den stramme og enkle komposition. Han formår at få beskueren til at stoppe op og finde sin egen indre ro og harmoni. Billederne er ofte byen, hvor Banke fortæller sin historie i billeder med personer som det primære og byens atmosfære som det sekundære.

Endvidere deltager maleren Marie Louise Eriksen som har en figurativ drømmende måde at skildre det skønne danske landskab på.

På udstillingen kan desuden ses en del nye værker af galleriets faste kunstnere inden for glas, bronze og keramik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...