De først biler holdt i kø en time, inden pladsen i Sindal genåbnede - biler blev lukket ind i hold

KOMMUNEN: Genåbningen af AVVs genbrugspladser tirsdag formiddag blev et tilløbsstykke. Siden den 12. marts har genbrugspladserne været lukket for at forhindre smittespredning af coronavirus.

Lukningen har afstedkommet, at haveaffald og meget andet har hobet sig op. Især nu, hvor flere er hjemme og har tid og lyst til få ryddet op i gemmerne. Det er også tid til at klargøre haven til sæsonen, og det giver også meget affald, der skal på Genbrugspladsen.

Hjørring Kommune annoncerede forleden, at genbrugspladserne i Hjørring Øst, Hjørring Vest, Hirtshals, Løkken, Sindal, Tårs og Poulstrup/Vrå genåbnede for private tirsdag den 31. marts fra klokken 10 - 18 tirsdag, onsdag og torsdag. Herefter er pladserne åbne med normale åbningstider.

Genåbningen blev lidt af et tilløbsstykke - også i Sindal. Allerede næsten en time før pladsen åbnede, begyndte bilerne at holde i kø. Køen strakte sig langs Jerupvej og ad Ledetvej til Genbrugspladsen. Præcis klokken ti åbnede Tommy Pedersen, der er pedel på AVV i Hjørring, porten til den eftertragtede plads. Der blev kun lukket 10 biler ind på pladsen ad gangen, så Regeringens formaninger om at holde afstand blev overholdt.

AVV opfordrer de besøgende om at overholde de fastsatte retningslinier for at mindske risikoen for smittefare: Kom alene, så få personer i hver bil som muligt (undgå familieudflugt). Overhold myndighedernes anvisninger og hygiejneregler, som at holde afstand til andre personer. Overhold personalets anvisninger. Medbring handsker, egen kost og skovl (de nuværende koste og skovle er fjernet for at minimere smitterisiko).

Tjek www.AVV.dk med henblik på informationer om åbningstider og eventuelt oplysninger om kø ved pladserne. Forvent risiko for kø og trafikale problemer. Ingen kundetoiletter åbne og udvis samfundssind og tolerance i forhold til hele situationen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...