Løkken.dk indkalder medlemmer til generalforsamling mandag 24. august klokken 19. Generalforsamlingen holdes på Løkken Idrætscenter, Søndergade 42, 9480 Løkken.

Til generalforsamlingen afholder formand Stefan Karlborg, bestyrelsens beretning om årets gang i 2019 og hvilken betydning det har haft for foreningen. Derudover vil revisoren præsentere regnskabet for 2019.

Foreningen driver Løkken Turistbureau, som er informationscenteret for lokale og turister. Bureauet er med til at sikre samling og formidling af information samt medvirke i samarbejdet mellem kommunen, turistorganisationen Toppen af Danmark og andre turistorganisationer.

- Hovedopgaven for Løkken.dk er at sikre turistservice, markedsføring samt udvikling eg etablering af aktiviteter og arrangementer i byen, så den fortsatte vækst i Løkkens turisme, handel og erhvervsliv kan sikres, udtaler Stefan Karlborg forud for generalforsamlingen.

Det understreges, at Løkken.dk også er åben for private husstande som ønsker at bakke op om Løkken.

Løkken.dk er den forening, der varetager interessen for handel og turismen i byen. I Løkken har man forenet de tre tidligere foreninger, så man i fællesskab står stærkere i forhold til turismeudvikling, marketingstrategi og erhvervssamarbejde på lokalplan.

Bestyrelsesmedlemmerne består af medlemmer valgt ind ved foreningens årlige generalforsamling. Bestyrelsesarbejdet er frivillige kræfter med lokalt kendskab. Henvendelser til bestyrelsen kan sendes til info@loekken.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...