LØKKEN: - Jeg må erkende, at jeg tabte både kæben og lidt pusten, konstaterer leder af Løkken Turistbureau, Amalie Andersen med henvisning til at foreningen Løkken.dk vandt ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” og dermed 25.000 kroner.

Løkken.dk, der har til formål at skabe udvikling og aktiviteter i badebyen, havde ansøgt om støtte til Løkken Molefestival.

Det var op til ejerne af sommerhuse med tilknytning til Sol og Strand i Løkken at afgøre, hvem der skulle vinde håndsrækningen. Og netop det faktum at det er sommerhusejerne, der har peget på Løkken.dk gør ekstra indtryk på Amalie Andersen.

- Jeg er taknemlig og også lidt rørt over, at så mange af jeres husejere har stemt på os. Det tyder på, at de har lagt mærke til festivalen, som trods alt kun har et år på bagen. Det forpligter, og vi håber at kunne leve op til forventningerne igen i år, siger Amalie Andersen.

- Arrangementet er vigtig for byen, det giver besøg i såvel butikker og restauranter og i det hele taget liv i byen. Og pengene fra Sol og Strand er med til at give grobund for, at Løkken Molefestival bliver vellykket, siger en glad bureauleder.

Løkken.dk var i opløb med to øvrige kandidater - Nr. Lyngby Sølaug og Fonden Kaj Kjær Flora & Fauna.

De to øvrige nominerede går dog ikke tomhændede hjem – de får nemlig hver en check på 12.500 kroner. Bureauchef Gabriele Greiner nød at få lov til at agere julemand i utide.

- Det er en god følelse at glæde andre. Vores nye tiltag omkring håndsrækningen er en fantastisk idé, for det er vigtigt, at feriedestinationen er attraktiv. Og det kræver naturligvis, at vi har et godt produkt, men i samspillet med frivillige og lokalbefolkning, kan vi løfte gæsteoplevelsen, og det er tilfældet med blandt andet Løkken.dk, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...