HJØRRING: Har du lyst til sammen med andre piger og drenge at tegne, trykke og eksperimentere med farver og former i forskellige materialer, så har du mulighed for det i din sommerferie i uge 28 og 30.

- Vi går på opdagelse i kunstens og naturens verden og sætter vores eget aftryk, - vores egne spor, fortæller Lisbet Hvid Hermansen fra Hjørring Grafisk Værksted og fortsætter:

- Du kan trykke billeder i alle størrelser i lige de farver, du bedst kan lide. Du kan trykke på forskellige slags materialer,- dine egne billeder, fotos m.m.

- Vi har det hyggeligt og sjovt og det kræver ingen forudsætninger at deltage.

Hjørring Grafisk Værksted har de seneste 3 år haft stor succes med sine grafiske workshops for børn ledet af Lisbet Hvid Hermansen.

250 børn på 10 af kommunes skoler har derfor i foråret haft besøg af Lisbet, som gav børn og lærere en smagsprøve på de grafiske teknikker.

Workshop for børn på Hjørring Grafisk Værksted plejer at være hurtigt fyldt op, så tilmeld dig snarest, -senest fredag den 5. juli til holdet i uge 28 og senest fredag den 19. juli til holdet i uge 30 på tlf. 2783 2551 eller 4158 0897.

Pris 200 kr. for en hel uge eller 50 kr. pr. dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...