GVL Løkken og Løkken skole var igen med i Danmarks Naturfredningsforenings store affaldsindsamling.

- I løbet af ugen er der i alt opsamlet ca. 75 kg affald. Og det er væsentlig mindre i forhold til sidste år, udtaler Per Mejlholm fra GVL.

- Årsagen til mindre affald kan være årstiden for indsamlingen, eller måske der har været et andet publikum her i sommer, samt evt. færre arrangementer i byen.

- Men jeg tror også, at der er kommet en helt anden holdning til affald i vores natur. Mange har en pose med til affald, når de går en tur i området omkring Løkken. Der er også flere i byen, der løbende gør en stor indsats med at have fokus på f.eks. affald på stranden, og som hele tiden minder os på, at vi skal passe på den fantastiske by og den natur, der er omkring os alle til daglig, forklarer han.

Som en vigtig del af læringen om hvor meget affald, der kan ligge i vores nærmiljø

har flere klasser fra Løkken Skole i løbet af ugen op til lørdag også deltaget i affaldsindsamling.

- Jeg tror, vi sammen med skolen har samlet ca. ¼ del i forhold til sidste år. Der er stadig alt for mange cigaretskodder, som bliver smidt rundt i byen, men samlet set har vi en fin og ren by, fastslår Per Mejlholm.

GVL stod bag arrangementet sammen med SuperBrugsen, der støttede flot op med forfriskninger til turen rundt i byen samt en rabatkupon til alle deltagere til køb i SuperBrugsen.

- Stor tak for alle som har deltaget i affaldsindsamling. GVL er også klar i 2021. slutter Per Mejlholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...