LØKKEN: Løkken GVL Håndbold var en af de mere end 120 klubber i hele landet, som skød 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien. Det er et nyt initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer, hvor både store og små kan være med.

- Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet, fortæller Marianne Hyldgård fra GVLs håndboldudvalg.

- Håndbold handler også om at have det sjovt med at spille bold sammen med andre, det handler om at lære at samarbejde og være en del af et fællesskab, hvor alle har en rolle at spille for, at vi alle kan lykkes, tilføjer hun.

Spillere og ledere fra GVL Løkken havde planlagt et program, som først på formiddagen appellerede til børnefamilierne. Senere var der mulighed for at prøve Five-a-side Håndbold, som er specielt udviklet til voksne håndboldspillere som bare ikke spiller mere.

GVLs håndboldafdeling består i dag af 3 damehold, 1 herrehold samt 25-30 spillere i alderen 4-8 år.

- Der er i håndboldudvalget en god blanding af erfarne ledere samt nye unge. Heldigvis kan vi mærke, at håndboldforbundet også tænker nye tanker med hensyn til at udvikle spillet med henblik på at fastholde seniorspillere, men også at skabe et spil for ikke så erfarne spillere, fortæller Marianne Hyldgaard.

- Vi har stort fokus på at få børn i gang med at spille håndbold. Der er et Trille-Trolle hold på 25-30 deltagere som leger i hallen hver tirsdag eftermiddag. Til det formål er netop investeret i nyt udstyr og uddannelse af ledere, slutter hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...