Huset Havs planlægger et utal af aktiviteter i Løkken

LØKKEN: Huset HAVS og North Shore Surf i Løkken inviterer til åbne utallige gratis koncerter, events og arrangementer hele sommeren.

Ugentlig Sørfer-Lounge med DJ på stranden, Freja Würtz intimkoncert, adskillige intime jazz-aftener, live akustisk musik, bålhygge, singalong, åbne grillaftener og meget mere, er hvad Huset HAVS og North Shore Surf i Løkken har på programmet denne sommer.

Det nu tidligere Peter Bådsmand, Huset HAVS, er placeret på Sdr. Strandvej lige før stranden i Løkken. Vesterhavet er fundamentet og stedtes brændstof. Navnet HAVS er blevet til, fordi vi tilbringer meget af vores tid på og ved havet, og elsker at være i/tæt på det rå element, men også grundet det tætte samarbejde med fiskerne.

- Ønsket er igen at gøre huset løkkendarisk og gøre det til et helårligt folkehus, hvor alle aldersgrupper skal føle sig velkommen. Vi ønsker skabe et ny-moderne kulturhus, hvor alt kan ske og alle ønsker er velkommen - unge som ældre, fortæller arrangørerne.

Huset HAVS vil i løbet af denne sommer invitere alle gæster - unge som ældre - til hyggelige samt intime events i det skønne madhus. Jens Fisker og band gæster huset gentagne gange i løbet af juni og leverer skøn jazz-musik.

- Til Havs’ jazzaftener får gæsterne muligheden for at opleve en bred vifte af professionelle jazzmusikere fra hele Danmark, imens de samtidigt kan nyde stemningen og maden på Havs. Der er spændende musikalske baggrunde i smeltediglen og repertoiret tager udgangspunkt i den amerikanske sangbog i form af jazzstandards, der fortolkes forskelligt fra gang til gang, hedder det videre i omtalen, der fortsætter:

Ydermere gæster fornemme kunstnere og artister huset HAVS i løbet af sommeren. Heriblandt den prominente Freja Würtz, der inviterer lytteren ind i et stemningsfyldt og melankolsk univers fyldt med nærvær og intensitet. Musikken kan beskrives som melodisk pop, med inspiration fra jazz.

North Shore Surf vil hver eneste onsdag og lørdag, så vidt vejret tillader det, holde den velkendte Sørfers Lounge. Sørfer Lounge er en sublim mulighed for at se gamle venner, få nye venner. Lige ved stranden, med live DJ, lækre drikkevarer og skønne solnedgange. Sørfers Lounge er simple, men geniale og vil rulle gennem sommeren med forskellige temaer som Cali Vibes, lokale brygge, reggae tunes og meget meget mere. Det er sommeraftenshygge lige ved stranden med lækre specialøl og skønne solnedgange. DJ, bålhygge, live sing-a-long og lækre cocktails. Generelt bare et kæmpe hit blandt alle besøgende. Herudover vil der i løbet af sommeren og sensommeren blive events som fællesspisning med fremvisning af Surf-film på storskærm, live intimkoncerter, yoga, strand BBQ og meget mere mere. Alle events vil blive lanceret på vores Facebook-side og Instagram. Alle events vil blive lokaliseret enten hos North Shore Surf eller på spisehuset Havs, og stort set alle er helt gratis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...