Tre ungdomsfodboldhold fra GVL deltog i godt holdsamarbejde til dette års Dana Cup

Tre ungdomsfodboldhold fra GVL deltog i frugtbart holdsamarbejde i dette års Dana Cup.

I dette års netop overståede Dana Cup i Hjørring var hele tre ungdomshold fra GVL repræsenteret – alle i forbindelse med holdsamarbejder: U13 Piger i samarbejde med TSI Stenum og Brønderslev IF, U14 Drenge i samarbejde med TSI Stenum og U12 Drenge i samarbejde med Hundelev BK.

– Det er længe siden, hvis ikke første gang, at GVL har deltaget med hele tre hold i Dana Cup, udtaler Kim Geisler Kristensen, medlem af GVL’s ungdomsudvalg og en del af trænerstaben på U13 Piger. Dana Cup har i år haft deltagelse af mere end 1100 ungdomshold fra hele verden, er Danmarks største sportsbegivenhed, verdens tredje største ungdomsfodboldturnering og endvidere verdens mest internationale ungdomsturnering med 90% udenlandske hold.

Resultatmæssigt kvalificerede alle tre hold sig til B-slutspillet, hvor U 13 Piger nåede kvartfinalen, hvor de blev slået ud af et norsk hold med 2-1, mens U 14 Drenge også tabte knebent med 2-1 i deres første knald-eller-fald kamp.

Til gengæld gik det rigtig godt for U 12 Drenge, der nåede hele vejen, hvor de i en tætspillet finale trak det længste strå og vandt med 1-0 over Desert Rangers FC fra De Forenede Arabiske Emirater.

Vejen frem til finalen blev grundlagt af et godt taktisk trænerarbejde og hårdt kæmpende drenge, der viste flot spil; derudover en bunke rugbrødsmadder samt massage til de hårdtprøvede kroppe, da finaledagen viste sig at byde på hele tre kampe, inden pokalen fredag aften kunne hæves og sejren fejret.

– Det er rigtig fedt både som klub og som træner, at vores fodboldspillere får mulighed for at få store sportslige oplevelser med og mod andre unge fra resten af verden. GVL Løkkens fodboldungdomsafdeling arbejder målrettet for mere holdsamarbejde fremover, da dette er vejen frem for flere oplevelser som ved dette års Dana Cup, tilføjer Kim Geisler Kristensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...