LØKKEN: Tilflytter/lokalcafeen i Løkken har holdt sæsonafslutning. Deltagerne mødtes på stranden, og vejret gav mulighed for en tur i bølgerne. Hver især havde medbragt snack, glas og strandstol.

- Nu holder vi en fantastisk afslutning på en nærmest ”ikke-sæson”. Vi havde ellers lagt så godt et forårsprogram, men coronaen kom i vejen, så næsten alt blev aflyst, men det her dejlige vejr sætter jo lige prikken over i´et i aften, siger tovholderne for arrangementet Connie Krogh Jensen og Helle Nielsen.

Det aflyste program bød ellers blandt andet på en tur til Galleri Munken, og der var også planlagt at prøve vinterbadning.

- Men nu kan man jo bade så meget man har lyst, og turen til Galleri Munken kan måske godt blive til et sommerarrangement, siger de to ledere.

Tilflytter/lokalcafeen er en afdeling under Kulturhus Løkken, hvor der lægges vægt på, at lokale og tilflyttere kan mødes og lære hinanden at kende. Der kan udveksle oplysninger om alt hvad der findes af tilbud i i byen og andre praktiske ting. Cafeen har fast tilholdssted i Bryggerstuen på Løkken Bryghus, hvor man mødes til spil, hygge og andre arrangementer, når ikke lige der er arrangeret ture ud af huset.

- Vi står klar og glæder os så meget til at se jer alle gamle som nye medlemmer til en ny sæson til efteråret, slutter Connie Krogh Jensen og Helle Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...