Overskuddet går ubeskåret til blinde og svagsynede i Dansk Blindesamfund Vendsyssel Kredsen

HJØRRING: - Så er det atter tid til at have kontanter parat, når Blindes Juls sælgere kommer og ringer på døren. Vi kan igen i år tilbyde en inspirerende udgave af vores juleblad for kun 25 kroner – langt under prisen for et ugeblad. Det er derfor ikke mange penge, du behøver at bruge for at komme i den rette julestemning, lyder det fra Dansk Blindesamfunds Vendsyssel-kreds.

Hvad kan du så læse i Blindes Jul i år?

Der er bl. a. mange spændende julehistorier og noveller både for børn og voksne, og to unge fra en forfatterskole har hver skrevet en novelle for børn.

Du kan også læse fortsættelsen af Kristine Frøkjærs julehistorie fra sidste år.

Chéri Rasmusson, der sammen med sin mand driver et hotel i Sydfrankrig, skriver om at holde Fransk jul. De er begge danske, men fejrer ofte jul sammen med franske venner.

Der er 2 informative artikler om Agnete Odgaard Jensens førerhunde – både den 4-benede og den 2-benede.

Sognepræst Jeanette Nymann Geller har skrevet om julens budskab.

Der er en artikel om den første blinde dansker, der med held har besteget Kilimanjaro.

Josefine Bjørn Knudsen har lavet en hækleopskrift, som hun kalder Julius Julemand. Bladet indeholder flere spændende konkurrencer, julespil og krydsord, som hele familien kan få glæde af. Du har også mulighed for at vinde en af Agnete Odgaard Jensens nyeste kogebog ”Sund mad uden stress”, som vi bortlodder 100 stk. af. Er du én af de heldiger ligger der en kuvert inde i blade, som blot skal sendes ind.

Forsiden af Blindes Jul er malet af Robin Haslund fra Hjørring. På bagsiden findes Agnete Odgaard Jensens madopskrifter. I år har hun lavet forslag til en 3-retters menu med 2 slags tilbehør, de er alle sunde og lette at lave.

- Overskuddet går ubeskåret til blinde og svagsynede i Dansk Blindesamfund Vendsyssel Kredsen. Vi kan for pengene lave flere årlige arrangementer for vore medlemmer. Disse er til stor glæde for alle og er med til at forebygge ensomheden, som er den synshandicappedes værste fjende. Til sådanne sammenkomster må vi bruge taxaer, og takket være indtægterne fra Blindes Jul, kan vi magte disse opgaver økonomisk. De senere år har vi fået flere udgifter, da vore tidligere tilskud er bortfaldet.

Indtægter fra den populære førerhundekalender går til Dansk Blindesamfunds hovedforening

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...