LØKKEN: Opmuntret af sidste sommers succes havde Løkken Redningshus planlagt også at afholde Solmusik-Solnedgangs arrangementer i juli måned i år.

- Bl.a. Sundhedsministeriets anbefalinger omkring forebyggelse af smittespredning har gjort, at vi tænker, vi ikke kan gennemføre arrangementerne i år på betryggende vis, meddeler formanden for Løkken Redningshus Mariann Andersen.

- Især afstandskravet på 2 meter ifm. sang har været en vigtig faktor, ligesom vi har tænkt at forsamlingsforbuddet på max. 100 mennesker ville være svært at håndhæve. Desuden har kontakt til Sundhedsministeriets og Politiets hotline bestyrket os i, at vi ikke kan gennemføre arrangementerne og samtidig udvise rettidig omhu. Derfor bliver der ingen sangaftener ved Løkken Redningshus denne sommer.

- Det er såvel bestyrelsen som de musikere/sangere, vi har haft kontakt til, kede af. Men vi er bestemte på, at i sommeren 2021 vil der igen lyde glade sangstemmer på og fra platformen foran Løkken Redningshus.

- Og husk at I jo altid kan nyde solnedgangen fra platformen foran det smukke gamle hus alligevel, slutter meddelelsen fra Løkken Redningshus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...