Marianne Jelved deltager i offentligt møde om en ny fritids- og folkeoplysningspolitik, der skal få flere til at deltage aktivt i foreningslivet

HJØRRING: - Vi er glade for at tidligere kulturminister Marianne Jelved deltager i det næste møde, som holdes den 4. februar i Vrå. Hun vil med sin erfaring og viden på området kunne inspirere os yderligere i arbejdet med den nye Fritids- og Folkeoplysningspolitik, siger formanden for Hjørring Kommunes fritids- og folkeoplysningsudvalg, Børge Bech.

Marianne Jelved (R) vil kommentere de foreløbige skitser til en ny politik og lægge op til debat om ”Folkeoplysningens rolle i det moderne samfund”.

Herudover bliver der rig mulighed for, at alle deltagere kan drøfte den nye politik og komme med input til det videre arbejde.

Mødet i Vrå er det andet offentlige møde i arbejdet med den nye politik. I november 2018 blev der afholdt kickoff-møde i Hjørring med omkring 100 deltagere. De mange relevante input på mødet indgår i arbejdet med politikken, som ventes vedtaget før sommerferien 2019.

- Fritids- og folkeoplysningspolitikken er relevant for hovedparten af indbyggerne i Hjørring Kommune, uanset om du er barn, voksen eller ældre, medlem af en forening, er i en selvorganiseret gruppe eller går til voksenundervisning, spejder eller håndbold. Den nye politik skal skabe endnu bedre rammer for deltagelse, understøtte udvikling af nye tilbud og styrke samarbejdet mellem fritidsaktørerne indbyrdes samt mellem fritidsaktørerne og kommunen. I sidste ende er målet, at få flere til at tage aktiv del i fritids- og foreningslivet, udtaler Børge Bech.

Alle er velkomne til arrangementet, og alle opfordres til at være med til at udforme den nye politik.

Mødet afholdes på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå - mandag den 4. februar 2019 kl. 19 - 21.30. Frist for tilmelding er den 31. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...