40 år med genbrugsbutik i Vrå blev fejret

VRÅ: Der kom gæster i en lind strøm i Røde Kors Genbrugsbutikken i anledning af, at butikken fejrede 40 års jubilæum i Vrå. Ikke så få gik derfra med en lille pose, for butikken bugner af gode tilbud.

Det kom også til udtryk under det flotte modeshow, hvor lokale modeller lige fra 1 år og opefter viste hvad butikken har at byde på af fint og moderigtigt genanvendeligt tøj.

Dagens højdepunkt var besøget af borgmester Arne Boelt. Han holdt en tale, hvor han understregede den store værdi af det frivillige arbejde som lægges i sådan en butik.

- I Hjørring Kommune er de frivillige med til at løfte hele kommunen. En stor tak til jer alle, udtalte borgmesteren.

- Og man bliver godt tilpas af at se de billeder, sagde han med henvisning til billeder, der hænger i butikken af projekter, som Røde Kors er med til at støtte rundt om i Verden.

Borgmesteren fik overrakt en flaske vin for sin medvirken. Den blev i bedste genbrugsstil doneret til salg i butikken, og det skete straks i form af en auktion som indbragte 125 kr. til det gode formål.

En lang række af sponsorer fra Vrå, Hjørring og Løkken havde generøst bakket op om jubilæet, blandt andet med flotte gevinster til tombolaen, som var udsolgt på to timer. SuperBrugsen i Løkken havde lavet en flot jubilæumskage.

- Vi er meget taknemmelige for den store imødekommenhed fra alle sponsorer, der var med til, at havde en rigtig god jubilæumsdag, lyder det slutteligt fra formanden Karen-Esther Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...