SuperBrugsen Løkkens 100 års jubilæumsfond har givet et højttaleranlæg til by- og klitvandringer

LØKKEN: Da byguiden Gerda Frøstrup skulle på By og Klitvandring i efterårsferien, kunne hun tage et helt nyt lydanlæg i brug.

Det fine Mipro wirelees højttaleranlæg var doneret af SuperBrugsen Løkkens 100 års jubilæumslegat.

Souschef Ulrik Troldborg overrakte anlægget henne ved Løkken Museum, hvorfra byvandringerne starter.

- Vi ved, at By- og Klitvandringerne er populære, og at de er med til at give både lokale og turisterne kendskab til Løkkens historie. Derfor er det med stor glæde, at vi bakker op om det, sagde Ulrik Troldborg.

Gerda Frøstrup takkede hjerteligt for donationen.

- Lydanlægget vil gøre det lettere at få kommunikeret budskabet under turene, så alle deltagere får alle de gode historier med, lovede hun.

Og så kunne hun indlede dagens tur med at fortælle om, da Furreby Løkke blev grundlagt i 1668 syd for bækken og siden blev til slet og ret Løkken med hele dens historie fra fiskersamfund til turistby og begyndende bosætningsby.

Donationen er den første fra SuperBrugsen Løkkens 100 års Jubilæumsfond. Legatet, som er på 100.000 kr., er oprettet for at støtte initiativer eller lignende, som vurderes at fremme udviklingen for Løkken og omegn.

Legatetportioner kan søges af såvel enkeltpersoner, interesseorganisationer, foreninger eller andre sammenslutninger. Ansøgningsfristen er den 1. december 2019, og sendes til uddeler Mogens Knudsen eller formand Erik Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...