Julemanden med frue kommer til Vrå 1. december

VRÅ: Lørdag d. 1. december vil det ose af jul i den ganske by. Fra kl. 11 er der julemarked i Uhrenholdts Gård – både ude og inde…og det har bredt sig til det gamle Rugbrødsbageri, hvor der også vil der være noget at komme efter. Og endnu engang er kvalitet nøgleordet.

Samtidigt inviterer Vrå Beboer- og Erhvervsforening til trailermarked fra kl. 9 i baggården lige syd for Uhrenholdts Gård. Man inviterer naturligvis kræmmere, men også private, der har gode sager liggende – og det koster ikke noget at være med. Man kommer bare … og bliver der fyldt op, vil man tage Smøgen i brug.

Det er på mirakuløs vis endnu engang lykkedes at få julemanden til at komme. Han og hans hulde viv havde ellers sagt de havde for travlt, men med Nordjyske Jernbaners gode køreplaner, kunne det lige presses ind at de ankommer med toget kl. 15.15 ... men julemanden og hans kone forlagte, at alle skulle gå om juletræet i Uhrenholdts gård kl. 15.30 … og at alle artige børn i Vrå og omegn, skal have en godtepose – og sådan bliver det.

Men det stopper ikke her. Nogle af byens butikker - bl.a. Petit, SuperBrugsen, der har medisterfestival fra kl. 7 til 20, og Vrå Bryghus - har også et og andet i ærmet, så sæt kryds ved lørdag d. 1. december, for den dag vil der virkelig være Jul i den gamle Stationsby.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...