LØKKEN: Traditionen tro holder Løkken Museum julestue i Johanne Grønbechs hus, Nørregade 12. Det sker søndag d. 9. december hvor museet åbner kl. 14.00. Derefter serveres museets specielle gløgg og hjemmebagte vafler, som bages på det gamle komfur efter god gammel opskrift og med gammeldags vaffeljern.

Juleudstillingen rummer spændende og interessante billeder og andre effekter, som er givet til museet i årets løb. Desuden kan man stadig se efterårets maleriudstilling med Anders Norre m. flere. Man kan også se museets faste udstilling om skudehandelen og dens betydning for Løkken.

Ved julestuen er der gode muligheder for at få ideer til julegaver. Her kan købes de to nye bøger: ”Overmod – Løkken Sparkasses kollaps” af Kristian Andersen, Hans Fink, Egon Kjøller Nielsen og Peter Ussing og ”Den store Vækkelse” af Simon Jacobsen. Man kan købe de bøger, som ”Lokalforlaget Løkken” har udgivet og Billedsamlingens hæfter om lokale kunstnere, Ladeplads, klippeark, postkort mm.

- Det hyggelige skudeskipperhus er pyntet op med lys og gran, og vi er klar til at modtage gæster. Vi håber mange vil besøge julestuen. Der er gratis adgang og alle er velkomne, lyder det fra bestyrelsen.

Bøger og Ladeplads kan torsdage fra kl. 19 til 21.30 købes på Lokalhistorisk Arkiv på Løkken Skole, indgang ved biblioteket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...