Koncerten ”Alletiders historie” indleder julemåneden i Løkken storpastorat med en farverig familieforestilling i sang og musik

LØKKEN: Tirsdag 26. november kl. 17 kan man opleve Alletiders Historie i Løkken kirke med Lise Petersen. Efterfølgende er der aftensmad i sognegården.

Koncerten ”Alletiders historie” indleder julemåneden i Løkken storpastorat med en farverig familieforestilling i sang og musik.

Alletiders Historie-koncerten er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet som på en finurlig og fantasifuld måde levendegør historien om den allerførste jul. Vi følger Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem, og besøger hyrderne på marken, men vi møder også det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler. Alletiders Historie er for alle børn og voksne som kan lide jul, musik og en god historie!

Lise Petersen og hendes 4-mands vel spillende orkester har skrevet den medrivende musik, og Svend Erik Petersen er forfatter til fortællingen og sangteksterne.

- Kickstart julen med en musikalsk oplevelse for hele familien - velkommen til en skøn familiejulekoncert, lyder det fra organist Søren Bundgaard, som er tovholder for arrangementet.

Koncerten varer ca. 45 minutter, og efter koncerten er der aftensmad i sognegården. Entré: 25 kr. inkl. aftensmad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...