VRENSTED: Traditionen tro blev der holdt juletræsfest i Vrensted lørdag den 1. december arrangeret af Idrætsforeningen og Børnehaven. Denne gang i Byens Hus.

Ca. 75 børn, forældre og bedsteforældre mødte frem med højt humør.

Dagplejebørnene havde pyntet juletræet – og mødte træet med glæde, ja, som en gammel ven.

Anne Toft legede gamle julesanglege med børn og voksne som alle gik til det med stor iver og morskab.

Pludselig kom julemanden forbi med sækken på nakken fyldt med godteposer til alle børn. Posernes indhold blev nydt andægtigt, mens de voksne fik gløgg og æbleskiver.

Vrensteds Musikforsyning spillede til dans/leg og sang.

Da mørket begyndte at falde på, gik alle til Trehjørnet for at tænde byens juletræ.

Jørgen Schierup talte og mindedes alle årets sjove og gode begivenheder: Ved gadekæret med Mogens, og hele ugen med indvielse af Byens Hus.

- Det længe ventede – og sikke et hus vi har fået! Alt sammen med til at øge fællesskabet og sammenholdet – enten man kommer fra Norge eller Amerika, Baltikum eller nærområdet – alle er velkommen og kan være med, understregede han.

Han opfordrede folk til at bruge de næste år på at skaffe flere børn, så der igen kan oprettes en ny børnehave i de dejlige omgivelser, der nu er skabt.

Lærke på 2 år tændte træets lys til stor jubel, og klarinetten og harmonikaen spillede et par julesange mens dansen gik omkring træet. En god og stemningsfuld tradition i Vrensted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...