LØNSTRUP: - Kom med på juletur til Paris, Miami og New York helt uden pas, visum og afbestillingsforsikringer. Ingen problemer med luftsyge, kom blot til Galleri Uggerby i Lønstrup så får du en nostalgisk tur til både Frankrig og USA, lokker galleriejer Erik Thursgaard Jacobsen.

Det drejer sig om en udstilling på Galleri Uggerby, Strandvejen 89 i Lønstrup med en ny og meget spændende maler der hedder Knud Erik Sørensen. Han har i tidernes løb rejst over store dele af verden og malet sine indtryk i olie på lærred, men på denne udstilling er det hans skildringer fra Frankrig og USA som bliver udstillet, forklarer han.

Herudover er der en udstilling med keramiske julefigurer i stentøj og rødler udover de faste kunstnere indenfor maleri, bronze og keramik.

Maleren Knud Erik Sørensen er dybt fascineret af skønne maleriske bygninger med historie, så her kan du komme til ”Byernes by” Paris og komme ind i New Yorks forunderlige dynamik og en tur til Miami på stranden og forbi de skønne Art Deco hoteller fra 1940’erne hvor de kendte skuespillere som Marilyn Monroe og mange andre havde deres gang.

Knud Erik Sørensen forsøger at være tro imod forlægget, motivet og kan så vinkle det optimalt og tillader en vis iscenesættelse, men opfatter næsten sig selv som dokumentarist. Men kom selv og se udstillingen, måske er der et billede fra din yndlingscafe.

- Vi har desuden en ny udstilling med vore faste kunstnere inden for maleri, bronze, keramik og glas.

- Da vi i år holder vinterlukket i vores afdeling i Uggerby har vi lokket nogle af Uggerby Nisserne til Lønstrup. Disse unika julefigurer kan ses både i stentøjsler og i rødler. Se venligst nærmere om vore øvrige kunstnere på www.galleriuggerby.dk

I galleriet i Lønstrup er der i resten af december åbent: Fredage kl. 13 – 16 & Lørdage/søndage kl. 13 – 17. Der er også åbent flere dage mellem jul og nytår og ind i det nye år, slutter Erik Thursgaard Jakobsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...