Udvalgte værker på Børglum Kloster

BØRGLUM: Præsentationsudstillingen ”Ny Åben Kunst” har samlet 26 unikke kunstnere fra hele Nordjylland til en weekend i kunstens tegn på Børglum Kloster. Udstilling er en helt speciel event, der kun kan opleves lørdag 31. august og søndag 1. september.

Hver af udstillingens kunstnere udstiller et eller flere af deres værker som alle er nøje udvalgt af Kunstudvalget bag ’Ny Åben Kunst’. Kunstudvalget består af Lone Johannessen, Jytte Meier og Merete Lind-Nielsen.

Kunstudstillingen er en præsentationsudstilling, og dermed er udstillingen tænkt som en paraply for kunstnere og kunstnerkredse. Ideen med konceptet er, at besøgende til udstillingen kan blive præsenteret for nye kunstnere og tage direkte fra udstillingen ud til kunstnerens værksted. Kunstnernes værksteder vil være åbne samme weekend i anledningen af udstillingen.

”Ny Åben Kunst” har til formål at synliggøre kunsten for nye øjne og give overblik for interesserede, der vil købe eller se på kunst, som de måske ikke tidligere har kendt til. Det kan eksempelvis være galleri-ejere, virksomheder, kunstcirkler, kunstforeninger og private med en interesse for kunst.

Udstillingen kan opleves de to dage inden for Børglum klosterets normale åbningstider.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...