BAL: Anja og Poul fejrede to år med Lyngby Mølle med stort bal

NR. LYNGBY: Det er nu to år siden Anja og Poul Raunsmed åbnede Lyngby Mølle. Det fejrede værtsparret med stort bal lørdag 1. juni.

- Vi startede aftnen med stor buffet, og 20.45 spiller et af Danmarks bedste danseorkestre Kim & Hallo op til dans til klokken 01, oplyser Poul Raunsmed.

- Egentlig var det kun som en lille hobby, vi åbnede Lyngby Mølle. Så kunne vi lave lidt suppe til andre restauranter. Men sidste år havde vi over 25.000 gæster på Møllen - langt de fleste lokale. I år forventer vi mere end 30.000 gæster på Møllen.

- Vi har rigtig mange selskaber - stort set hver weekend er der en fest eller op til ni selskaber. Nogle uger har vi over 8-900 gæster, selvom det er uden for normal sæson, og det er jo noget begrænset, hvor mange kunder vi har vest for os, smiler værtsparret.

- Vi er meget taknemlige over den store opbakning, vi har fået fra nær og fjern. Især vores søndagsbuffet er blevet meget populær.

- Vi forventer også at få udsolgt til koncert på kanten 3. august, hvor vi forventer godt 800 gæster i år. Det går meget fint med salget af billetter, så der skal nok blive udsolgt om fire til seks uger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...