LØKKEN: Graver Per Damsgaard, Vingevej 17, Vrensted havde 1. januar 25 års jubilæum som medarbejder ved Løkken og Furreby kirker.

Menighedsrådet markerede jubilæet ved en sammenkomst i sognegården efter nytårsgudstjenesten i Løkken kirke, hvor kolleger, familie og venner deltog sammen med kirkegængerne.

Menighedsrådsformand Britta Drivsholm holdt en tale til jubilaren. Hun fremhævede blandt andet, at tiderne er præget af forandringer, og at det derfor er flot at kunne fejre et 25 års jubilæum.

- Du er født og opvokset tæt på Løkken og kender til byen og menneskene og kulturen her. Det er en stor indsigt og erfaring du bringer med ind i det job her i sognet.

- Det er en stor gevinst for os, sagde hun og fortsatte: - Du møder folk i mange forskellige situationer. I glæde og sorg. Du møder folk i forskellige aldersgrupper fra helt små børn ved babysalmesang til de ældre på plejehjemmet. Det er ikke vært at forestille sig, at det kræver sin mand – om man så må sige. Men Per – det er netop du mand for. Det ved jeg fra mange mennesker her i sognet, og det har jeg selv erfaret. Du har en stor fornemmelse for mennesker og for den situation de mennesker, du møder, står i.

- Det er en uvurderlig tryghed for menighedsrådet at opleve og vide, og det vil jeg gerne sige dig stor tak for.

Formanden omtalte også, at Per Damsgaard nyder stor tillid fra kollegerne som blandt andet har valgt ham som medarbejdernes repræsentant i menighedsrådet og hun takkede til slut for godt samarbejde i alle årene.

Efterfølgende blev der serveret forfriskninger og kransekager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...