GVL inviterer hele familien til en oplevelse ud over det sædvanlige

LØKKEN: En gang om året slår håndboldklubber landet over dørene op til en festlig dag med sjove aktiviteter for hele familien.

Det gør man også i GVLs håndboldafdeling, og inviterer til Håndboldens Dag i Løkken Idrætscenter, Søndergade 42 lørdag den 11. januar kl. 10-13.

- Hele familien har chancen for at få en oplevelse ud over det sædvanlige, når de danske håndboldforeninger leverer store smil og sved på panden for både store og små til Håndboldens Dag, fortæller håndboldtræner Marianne Hyldgaard fra GVLs håndboldudvalg.

Alle kan være med. Måske har du prøvet at spille håndbold før, måske ikke. Det er ikke så afgørende, for håndboldsporten har i dag flere motionstilbud tilpasset den enkelte.

Deltagelse er gratis, og der er altid noget for de mindste at tage med hjem som et minde om en hyggelig dag.

- Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet, fortæller Marianne Hyldgård - Håndbold handler også om at have det sjovt med at spille bold sammen med andre, det handler om at lære at samarbejde og være en del af et fællesskab, hvor alle har en rolle at spille for, at vi alle kan lykkes, tilføjer hun.

Spillere og ledere fra GVL Løkken har planlagt et program, som løbende kan tilpasses efter niveau og alder på deltagerne. Senere er der også mulighed for at prøve Five-a-side Håndbold, som er specielt udviklet til voksne håndboldspillere som bare ikke spiller mere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...