BØRGLUM: Under eventuelt på Foreningen Børglum og Omegns generalforsamling blev der orienteret om, at Hjørring Kommune har varslet at lukke Børglum Gamle Skole pr. 1. juli 2019.

- Denne bruges som ramme om mange aktiviteter i pensionistforening, menighedsråd, juniorklub og voksenklub og en syklub. Det er med andre ord et sted hvor vi i byen mødes og har et aktivt fællesskab, hvilket gør Børglum til et attraktivt sted at bo, lød det.

Repræsentanter fra Børglum har nedsat en arbejdsgruppe som løbende mødes med kommunen for at forhandle om kommunen eventuelt vil gå med til at holde bygningen åben, mens vi arbejder på et projekt om at bygge til Forsamlingshuset, så vi kan flytte aktiviteterne dertil.

- Vi vil gøre meget for at fastholde vores aktive fællesskab her i Børglum. Det kommer selvfølgelig til at kræve både tid og kræfter, da det er en stor opgave. Vi er pt i gang med at få lavet arkitekttegninger - derefter skal der laves overslag over udgifter, søges fonde osv, så det er ikke noget der kommer til at gå hurtigt - men der arbejdes hårdt på sagen, blev der understreget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...