Søren Krogh optræder 7. december

LØKKEN: I Kulturhus Løkken kan publikum opleve Søren Krogh og hans musikalske medspiller Janus Bechmann fredag 7. december.

Krogh har lovet at tage sin bog med til en herlig aften samt sit seneste album ”Globus”! I oktober måned udgav Søren Krogh nemlig sin første bog, ”Historier”.

- Jeg har altid brugt ligesom at forberede publikum på, hvad der venter dem i næste sang til mine koncerter. Det startede ude på de vestjyske bodegaer, hvor jeg spillede for 20-25 år siden. Hvis jeg skulle slippe levende afsted med at stå og spille mine egne sange, blev jeg nødt til at fortælle historier og give publikum gas mellem sangene. Gennem årene ændredes historiernes karakterer, pointer, flow osv, men gennem alle årene har publikum efterspurgt historierne i en mere fastform; DVD, CD eller lignende, men jeg har altid sagt, at de må komme til koncerterne, hvis de vil opleve dem, fortæller Krogh.

Gennem det det seneste halve år har Søren Krogh imidlertid skrevet bogen ”Historier”. Bogen er en samling af 21 baggrundsfortællinger og tilhørende sange fra hele karrieren. Fakta, fiktion, løgnehistorier? Det melder historien ikke noget om ...

Det er historier om hans elskede hjemstavn i Vendsyssel, hans seksuelle debut en sommeraften i ´83, om en barndom og opvækst med en far der var maniodepressiv, kærlighed, det hårde og til tider farlige liv på landevejen som omrejsende spillemand og meget mere.

Søren Krogh er født og opvokset i Hjørring. I 1995 hvor han sagde sit faste job op og kastede sig ud i livet på fuld tid med musikken. Det har siden været Kroghs levebrød. Han har udgivet 9 cd´er og har modtaget flere priser som anerkendelse for sit arbejde; bl.a. to Danish Music Awards som hhv. årets sangskriver og årets sanger.

Der er mulighed for at spise i forbindelse med koncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...