LØKKEN: Ønsket med de mange foredrag og aktiviteter og udstillinger på Løkken Kunstfestival, som foregår på flere lokaliteter i Løkken, er at stimulere kreativitet og glæde for at ende ud i Kunst i byrummet. (Se og køb kataloget om Løkken Kunstfestival i dagene 19.- 21. april.)

Foredraget søndag kl. 11.30 ”Når kreativitet er kilden til glæde” afholdes af kunstneren Lise Vestergård som også er kunstneren bag Løkken Bymur.

Foredraget handler om, hvad kreativitet egentlig er for en størrelse, hvorfor det er godt at være kreativ, og hvordan vi dyrker kreativiteten bedst. Få også svaret på, hvorfor kreativitet er afgørende for vores velbefindende, for glæden og den personlige udvikling.

Der vil på Kunstfestivalen være rig mulighed for at deltage i workshoppen fredag den 19. april kl. 12-13.30i om hvorledes man ønsker Løkken Bymur udsmykket. Kan man ikke den dag, kan man altid give sit besyv med i børnekunst rummet.

Løkken Bymur er et stykke gammel mur på Jens Bangs Sti. Projektet er endnu ikke en realitet trods det, at forskellige tilladelser er blevet givet og finansieringen synes inden for rækkevidde.

Den er i afventende position, idet den ejes af Nordjyske Bank som indgik i initiativet. Da banken netop nu lukker sin filial må en evt. ny ejer tilspørges.

Kulturhus Løkkens formand Jonna Liv Jensen og gruppen ”Løkken hele året” samarbejder om projektet, og håber endnu på, at de kan nå i mål senest i maj måned med dette forskønnende projekt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...