Sommerens store udstilling i Kunstbygningen i Vrå fokuserer på landskaber malet at etablerede kunstnere

VRÅ: Landskaber er tema for sommerens store udstilling i Kunstbygningen i Vrå, som kan ses fra den 9. juni til den 21. juli.

Der er fernisering lørdag den 8. juni kl. 14.00.

Udstillingen er også et generationsmøde mellem afdøde etablerede kunstnere som Svend Engelund, Johannes Hofmeister og Poul Ancher Beck side om side med nulevende samtidskunstnere. På udstillingen IND I LANDSKABET mødes forskellige kunstnergenerationer med landskabet som omdrejningspunkt.

Publikum vil kunne opleve den traditionelle tilgang til landskabsmaleriet, som Kunstbygningen bl.a. er kendt for, mens de nyere kunstnere på udstillingen arbejder videre med de klassiske temaer og genfortolker landskabet gennem andre medier og udtryk. Nogle af de ynge kunstnere på udstillingen er uddannet indenfor de seneste år og har allerede markeret sig på den danske kunstscene.

Kunstnerne repræsenterer et fælles tema, men med vidt forskellige måder at indfange landskabet på – fra det mere traditionelle naturlandskab til indre landskaber af tanker, stemninger og liv. Man vil kunne opleve maleri, fotokunst, computergrafik og forskellige former for installationskunst – bl.a. et landskab opbygget af jord og planter.

KUNSTNERE

Svend Engelund / Johannes Hofmeister / Poul Anker Bech / Karen Gabel Madsen / Anna Kristine Holmberg / Amalie Gabel / Allan Otte / Jesper Olsen / Carlo Wognsen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...