VBI og Idrætscenter Vendsyssel samarbejder om koncerten 24. januar

VRÅ: VBI og ICV kan i samarbejde præsentere, at Lars Lilholt fredag 24. januar kommer til Vrå og giver storyteller-koncert i Idrætscenter Vendsyssel sammen med de øvrige medlemmer af Lilholt Band.

Henrik Christensen fra VBI og Alex Rasmussen fra ICV fortæller, at det er en stor drøm, der er gået i opfyldelse. Man har i flere år forsøgt at få Lars Lilholt til Vrå – og det er nu endelig lykkedes. Der sker fredag 24. januar, hvor Lars Lilholt går på scenen kl. 20.00.

- Vi er stolte af at kunne præsentere Lilholt – og Vrå er det første sted, som han besøger i hans storyteller-turne og det eneste sted nord for Aarhus, hvor han afholder koncert. Det er hermed en enestående chance for at opleve Lars Lilholts sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier.

Om storytellerkoncerten 2020 står der:

”Sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

Storyteller koncerten fra Det Kgl. Teater 2018 er blevet vist flere gange på TV og var en bragende succes, der nu udkommer som dvd. I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil, hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig akustisk balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.”

Lars Lilholt har i årevis samlet alle generationer over hele landet. Han er en erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har solgt over to millioner albums, og har turnéret i efterhånden mange år.

- Vi glæder os rigtig meget, fortæller Henrik og Alex.

- Det bliver stort – og det største og mest populære musiknavn, som vi har haft i Vrå. Vi har kun 600 billetter til salg – og det bliver stoleopsætning og der vil blive rift om disse. Vi forventer udsolgt i løbet af meget kort tid.

Billetter kan købes på Ticketmaster, hvor man selv vælger sine siddepladser. Der er mulighed for at købe billetter til koncerten samt mulighed for at tilkøbe en ”Lars Lilholt Buffet”, der selvfølgelig leveres fra ICVs køkken.

Koncerten starter kl. 20.00, hvor dørene åbnes kl. 19.00. Spisning starter kl. 17.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...