SINDAL: Emnerne stod i kø da Ældre Sagen i Sindal mandag eftermiddag d. 8/10 havde besøg af Marianne Jelved, MF., Radikale Venstre og Rasmus Prehn, MF., Socialdemokratiet, på Cafe’ Fiehn i Sindal.

Der var afsat 2 timer til et lytte/dialog-møde, citat Rasmus Prehn, og de 2 timer var bestemt ikke for meget.

- Der var livlig debat, og mange rigtig gode spørgsmål til de 2 politikere, fortæller Ann Hjarbæk, næstformand i ÆldreSagen Sindal.

Knap 50 borgere havde tilmeldt sig arrangementet, og det var engagerede borgere.

- Lytte og -samtalelysten var stor, og det var et par oplagte politikere vi oplevede, fortsætter hun referatet.

Rasmus Prehn indledte mødet med at nævne det forestående folketingsvalg, og at de, i lighed med vores andre folkevalgte politikere, ønsker at møde vælgerne i valgkredsen.

- Vi er ikke klogere end vores vælgere" siger Marianne Jelved, “ og det er vigtigt vi ved hvad det er vi skal arbejde videre med som folkevalgte". Marianne Jelved gør i øvrigt opmærksom på, at hun selvfølgelig genopstiller.

Løfter blev der ifølge Ann Hjarbæk ikke givet mange af... Dog lovede begge flere gange, at de fik “noget" med, som de ville enten arbejde videre med, eller undersøge nærmere.

F.eks. mener Rasmus Prehn at det må være muligt at finde en bedre løsning vedr. lukning af toiletter på de “lukkede" stationsbygninger, end den vi alle de seneste dage, har kunnet læse om i medierne.

Sindal er et glimrende, omend trist eksempel, og flere forretningsdrivende samt borgere har forsøgt at opmærksom på problemet.

- Yderligere blev sløret løftet vedr. lukning af plejecentre, samt etablering af nye store plejecentre. Mon ikke vi i Sindal kommer til at høre meget mere om det inden så længe.

Alt i alt en rigtig god eftermiddag, slutter hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...