Bryghuset giver gratis smagsprøver på serien Bryggeriet Vestkysten på lørdag

LØKKEN: Løkken Bryghus har stolte traditioner for godt øl og ikke mindst lidt spøjse navne. Derfor kan det måske ikke undre, at navnene på en ny ølserie under brandet Bryggeriet Vestkysten får navnene: ”Banditbajer”, ”Brilleaben” og ”Grimrian”.

- I den forbindelse uddeler vi gratis smagsprøver lørdag den 29. juni fra kl. 15 i Bryggerstuen på Løkken Bryghus, Vrenstedvej 12, fortæller eventchef Kent Boalth.

- Vi er nu klar til at lancere vores nye brand, Bryggeriet Vestkysten, som er et selvstændigt brand under Løkken Bryghus. Bryggeriet Vestkysten er udviklet som en hyldest til den vestkyst, som mere og mere tiltrækker surfere og andre sportsfolk som brugere af kystmiljøet.

- Bryggeriet Vestkysten vil blive introduceret i området fra Skagen og nedad langs Vestkysten. Det er brygget på økologisk malt dyrket på ejendommen Gyrup på kanten af Nationalpark Thy samt det gode lokale vand fra Løkkens undergrund. Planen er at udvikle serien med lokale ingredienser, der bærer præg af vestkysten, forklarer Kent Boalth.

Det nye brand henvender sig primært til det unge publikum. Derfor er det da også de to unge Løkken drenge Theis Kassow og Emil Ussing, der har tegnet etiketterne til de nye flasker. De har også tidligere stået for etiketter til Løkken Bryghus.

På Løkken Bryghus brygges der øl efter helt gamle håndværkstraditioner og brygmesteren har en hånd med i hele processen. Bryggeriet laver naturligvis fortsat alle sine traditionelle ølmærker sideordnet med nyskabelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...