- De sidste uger har budt på mange gæster i Løkkens gader, stort ståhej om torsdagen og attraktiv musikprogram rundt i byen, lyder det i en meddelelse fra Løkken.dk.

En sidste mulighed i denne specielle sommer for at opleve torsdagsståhej i byen er torsdag den 30. juli.

Kl. 16-20 har Nordsøen Ocenarium et telt på Torvet med sjove og oplysende aktiviteter for hele familien. Fra kl. 18.45 optræder House of Dance flere steder i byen.

- Dette var indsatsen fra løkken.dk, men vi var dog ikke de eneste der kunne tilbyde god stemning i byen. Flere cafeer og spisesteder tilbyder også musik for deres siddende gæster, lyder det fra Amalie Andersen fra Løkken Turistbureau.

- Tilbage i uge 28 kunne alle overnatningssteder melde udsolgt for de tre store uger. Men selvom at dette var varslet inden sommerferien, får turistbureauet blandt alle overnatningsstederne henvendelser fra turister, som søger et sted at sove. Det er dog kun de heldige, som finder et overnatningssted, som grundet af en annullering eller en tidligere hjemrejse.

- Selvom at det ikke er en fornøjelse at afvise potentielle gæster, må man sige at det er en opmuntring i sig selv, at al overnatningskapacitet er fyldt, konstaterer Løkken Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...