Bekymring går på, at Løkkens udtryk vil blive ændret i en retning, der ikke ønskes

På Løkken.dks netværksmøde, som blev holdt på Kallehavegård Badehotel, diskuterede man det planlagte projekt til ombygning af Hotel Klitbakken i Løkken.

Deltagerne er enige om, at man gerne vil have et hotel og gerne et nyt hotel på pladsen. Man bifalder den udvikling, som Løkken er inde i som turistdestination og by for de fastboende. Den flotte vækst af besøgende vil i fremtiden kræve mere kapacitet af hotelværelser.

Dog blev der på mødet udtrykt en bekymring i forhold til at give lov til et byggeri i fire etagers højde.

Bekymring går på, at Løkkens udtryk vil blive ændret i en retning, der ikke ønskes.

- Projektforslaget kommer med sin størrelse og højde til at ændre byens udtryk. Der bliver lagt op til at rykke højdegrænsen til 15,5 meter med 4 fulde etager. Derudover åbner man for en bebyggelsesprocent på over 200. Dette vil kræve ikke bare en ny lokalplan men en ny kommuneplan for området. Hvis man åbner op for at lave en ny kommuneplan for området, skal man gøre det tilgængeligt for hele byen og ikke bare den ene matrikel, lyder argumentet.

Det vil betyde, at alle kan søge om at bygge i fire etagers højde. Der er også bekymring omkring det øgede pres på p-pladser, der vil komme.

Der blev aftalt på mødet, at hotelejer Christian Middelbo Outzen laver et forslag til høringssvar, som man er velkommet til at være medunderskriver på. Har man bemærkninger kan de sendes til hotelloekken@gmail.com senest den 20. oktober.

Der blev også gjort opmærksom på, at alle kan komme med et svar på høring. Fristen for høringssvar til Hjørring Kommune er den 26/. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...