Formålet er at binde erhvervsliv sammen på kryds og tværs

LØKKEN: På opfordring har Foreningen Løkken.dk arbejdet med ideen om at starte netværksmøder op for erhvervsvirksomhederne i Løkken og opland.

Formålet er at binde erhvervsliv sammen på kryds og tværs. Sparring, forretning og udvikling af byen skal gerne gå hånd i hånd som udbytte af disse møder.

Alle erhvervsdrivende med interesse i Løkken - uanset medlemskab i Løkken.dk - er velkommen.

- Vi har nemlig også et ønske om at kunne lave tiltag og et netværk sammen med de virksomheder, der ikke arbejder direkte med handel og turisme, forklarer formand for Løkken.dk Stefan Karlborg og tovholder for netværket Helle Glyø.

Første møde bliver holdt torsdag den 10/10- fra kl. 08 -9.30 på Hotel Løkken Strand, Nørregade 28. Der vil blive serveret kaffe og rundstykker.

Næste møde er fastlagt til torsdag den 14. november hos Top Vine, Nørregade 21.

- Vi vil starte med at holde morgenmøder den 2. torsdag i hver måned. Formålet med møderne er at knytte virksomhederne sammen – blandt andet ved at personerne i virksomhederne mødes, fortæller hinanden om deres virksomhed og ikke mindst netværker og måske laver forretninger sammen.

- Løkken.dk håber også, at møderne kan være der, hvor der udveksles relevant information fra foreningen til erhvervet i Løkken og ikke mindst omvendt, understreger de to.

Ved at holde møderne på byens virksomheder øges også kendskabsgraden til hinanden. Derved bliver det lettere at samarbejde og måske fremover lave samarbejde, forretning og udviklingstiltag for byen.

Dagsorden vil være (rimelig) fast: kaffe og netværk, værten/butikken fortæller om stedet. Desuden kort nyt, info fra medlemmer til medlemmer.

Helle Glyø, Glyø Coaching vil være tovholder og stå for mødeledelse, indkalde til møderne og modtage tilmeldinger mm.

- Vi håber, at I også synes, det er en god ide, og at I kan finde tid i jeres travle hverdag til at netværke med erhvervskollegaer i Løkken.

Af hensyn til kaffen er der tilmelding til mødet på helle@glyoe.com eller sms til 22762760 senest den 5/10. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at tage kontakt til Helle Glyø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...