Flere foreninger samarbejder for at få renoveret Kunstpavillonen

LØKKEN: Der er møde i gruppen ”Løkken hele året” torsdag 8. november kl. 19 - 21. Alle med interesse i at udvikle byen og især have fokus på en påskekunstudstilling er meget velkomne på Løkken skoles lærerværelse på 1. sal, Studievej 10.

- For to år siden var der møde i Løkken hallen med forsker Johannes Andersen med udgangspunkt i bosætningsinitiativet. Efterfølgende er en hjemmeside kommet op at køre og indeholder en vejviser samt en Løkken kalender og en omegnskalender, fortæller formand for Kulturhus Løkken Jonna Liv Jensen.

- Desuden er der en gruppeside på facebook som bare vokser og vokser med nu over 2700 medlemmer. Der foregår en livlig diskussion om emner for Løkken og mange flotte fotos og fortællinger om kærligheden til Løkken igennem årene, forklarer hun videre.

Løkken hele året er et samarbejde med fokus på bosætning, foreningsliv og samarbejdsinitiativer i Løkken. Kik mere på www.loekkenheleaaret.dk

På mødet på lærerværelset vil man blandt andet også diskutere muligheden for at sikre og bevare kunstpavillonen på Sdr. Strandvej i Løkken, og om muligt udvikle og opsætte en påskekunstudstilling i 2019 samt at forsøge at gøre kunst synlig i byen på forskellige måder.

- Kunstpavillonen i Løkken er en central bygning som længe har fungeret som et kulturelt udstillingsvindue især med fokus på turister.

- Beliggenheden ved nedkørslen til molen og fiskernes hus gør bygningen unik for byen.

- En bred sammenslutning af foreninger i Løkken ønsker at deltage i en sikring af både bygningen og den fremtidige drift. Visionen er, at gruppen vil gøre kunstpavillonen til Løkkens mest foretrukne sted at fremvise kunst og kunsthåndværk hele året, lyder det fra Kulturhus Løkken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...