LØKKEN: Findes ÅRETS Håndværker 2019 indenfor VVS i Løkken?

Peder Mariegaard har modtaget nyheden om, at Løkken VVS Service & Mariegaards VVS er finalist ved prisuddelingerne den 10. og 11. april i Cirkusbygningen i København. Løkken-firmaet er nomineret i kategorien Årets VVS’er (0-4 ansatte).

Ved prisuddelingen vil Hjørring være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow for byggebranchen. Taknemmelig for anerkendelsen

Peder Mariegaard fra Løkken VVS Service & Mariegaards VVS fortæller hvordan han fandt ud af at de var blevet finalist:

- Jeg sad og tjekkede mails, og da jeg så at der var en af dem, hvor der i emnefeltet stod ”Tillykke med Jeres finalistplads”, måtte jeg selvfølgelig åbne den med det samme.

Jeg blev først overrasket, og derefter virkelig stolt og taknemmelig – det er jo en kæmpe anerkendelse for min virksomhed, siger han.

Det kræver en god kundeservice at nå finalen. Virksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på portalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne.

Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

- Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter - aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Det er ottende gang vi ser en positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både anmelderportalen og prisuddelingen.

Peder Mariegaard fra Løkken VVS Service & Mariegaards VVS fortæller efterfølgende:

- Jeg glæder mig til en festlig aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets VVS’er (0-4 ansatte). Jeg er spændt på at se, hvordan det falder ud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...