Hostel holdes foreløbig åben med kontaktfri betjening - svømmeklubben aflyser alt

LØKKEN: Løkken Idrætscenter følger regeringens opfordringer omkring begrænsning smittespredning og lukker for offentlig adgang til svømmehal, sportshal, motionscenter og café, fra og med fredag den 13. marts og 14 dage frem.

- Vores Hostel holdes foreløbig åben med kontaktfri betjening. Det vil sige lejer og personale ikke mødes omkring overlevering af nøgler og betaling. Al kontakt vil ske gennem bookingsystem og nøgle-udlevering i boks ved indgangen. Det fælles køkken vil være lukket.

Kontakt til centret via mail og telefon, vil være åben som normalt, meddeler centerchef Thomas Hermann fra Løkken Idrætscenter.

For Svømmeklubben Sømærkets vedkommende har bestyrelsen besluttet, at aflyse al svømmeundervisning i foreløbig 14 dage.

- Med aflysningerne har vi taget afsæt i et særligt forsigtighedsprincip, og et ønske om at medvirke til myndighedernes anbefalinger om at mindske risikoen for COVID-19 smitte, lyder det fra bestyrelsen.

Med hensyn til et kommende begynderstævne i Støvring for de ældste svømmere og klubmesterskabet for alle klubbens svømmere i slutningen af april, så venter vi med en afgørelse også om 14 dage, siger formanden Anne Dorte Ussing.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...