LØKKEN: Kulturhus Løkken har i år 10 års jubilæum, og for første gang er der lavet et årsprogram. Som altid for et Løkken og omegn udenfor sæsonen. Det starter allerede 6. februar med australske Toby Beard der turnerer verden rundt og får rosende ord for hendes energiske musik og optræden.

Herefter følger en perlerække af foredrag med blandt andre Kjeld Fredens og Lisbeth Zornig og Simon Jacobsen. Der er flere livestreams med fri entre. I efteråret kommer Henning Stærk på scenen og en eksklusiv ølsmagning.

I påske byder KHL og sognegården på Løkken kunstfestival i 3 dage med både et musikprogram men også en salgsudstilling af ca. 30 etablerede kunstnere og en række foredrag og arrangementer om kunst for både børn og voksne. Der er fri entre til udstillingen og musikken ligesom der kommer børneteater i april med fri entre. I maj bliver der lejlighed til at møde Nordjysk Pigekor.

Hele programmet kan, som altid, findes på hjemmesiden og i fysisk form på turistbureauet, byens butikker og på biblioteket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...