Festivalen vandt FeriepartnerPrisen 2018 på 50.000 kr. for det bedste initiativ i Danmark i 2018

LØKKEN: Tidligere på året modtog Løkken Molefestival 47.500 kr. som støtte fra feriehusudlejningsbureauet Feriepartner Løkken i den såkaldte Feriepartners Oplevelsespulje. Nu har det fine initiativ modtaget endnu flere penge, idet Molefestivalen ved en festlig kåring i København vandt FeriepartnerPrisen 2018. Med kåringen følger, foruden æren, 50.000 kroner.

Den landsdækkende kæde af feriehusudlejningsbureauer i Feriepartner Danmark har i år støttet mere end 80 lokale arrangementer og idéer med mere end 1 mio. kr. De bedste initiativer er blevet indstillet til den afsluttende Feriepartnerpris, hvor en dommerkomité bestående af Niels Erik Folman, CEO Danske Licens Spil, Dorte Kiilerich, direktør Living Concepts og Mads Schreiner, markedschef i VisitDenmark, Tyskland altså har udpeget Løkken Molefestival som vinder. På andenpladsen kom vandreprojektet ”Thy Hike” mens tredjepladsen gik til ”Musikfest i børnehøjde” i Løgstør.

I motivationen for vinderprojektet siger dommerkomiteen bl.a.: ”Løkken Molefestival er en stærk scene for lokalområdets turisme. Her samles oplevelser for øjne, ører og gane i en smagfuld cocktail af aktiviteter og involvering af gæsterne. Flot markedsføring understreger den professionelle og ambitiøse tilgang til projektet, der lover godt for de kommende (mange) år. Helt enkelt en appetitlig, indbydende og lærerig aktivitet. Stærkt!”

Prisen blev modtaget af Michael Larsen fra Molefestivalen, der siger: - Det er en stor anerkendelse af den indsats, der er blevet lagt i Molefestivalen, og de ambitioner, vi har haft i spil, er blevet indfriet. Pengene skal vi bruge til at videreudvikle Molefestival- konceptet og aktiviteter til næste års festival.

Molefestivalen har ifølge Michael Larsen haft stor betydning for lokalområdet: - Det har skabt en stor sammenhængskraft. Vi viser byen frem, vi har et fælles projekt, som vi er stolte af, og festivalen har vist, at vi kan opnå noget i fællesskab. For turister og byens gæster har vi vist, at Løkken er unik og har masser at byde på udenfor sæsonen. Molefestivalen er særlig, fordi den sker i samspil med naturen, hvor havet, molen og fiskernes miljø er afgørende elementer.

- Vi har et håb om at Molefestivalen bliver en tilbagevendende begivenhed for både turister og lokale familier. Det er vigtigt at understrege, at festivalen kun har kunnet finde sted med den store opbakning fra erhvervslivet og lokale sponsorer f.eks. Feriepartner Løkken. Den store opbakning har været afgørende for økonomien, slutter Michael Larsen.

Feriepartner Danmark gentager uddelingen af midler til lokale ildsjæle og projektmagere i 2019. Allerede nu er det muligt at søge om midler til et arrangement i 2019, hvilket kan ske på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje. Fristen for ansøgninger er 1. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...