155 deltog i turneringen - heraf 53 af klubbens egne medlemmer

LØKKEN: Løkken Open 2019, blev i år afviklet i rigtig flot vejr, lidt blæsende om lørdagen men solrigt om søndagen. Det er ikke lige vejr vi er vant til i Løkken. 155 havde meldt sig til turneringen i år. 37 klubber var repræsenteret, af 102 deltagere.

Af egne medlemmer deltog 53.

Denne den 17. udgave af turneringen blev afviklet på vanlig vis, med fire lige store fælles rækker, med en runde om lørdagen og en runde om søndagen. Om fredagen havde alle muligheden for en gratis runde, det lokkede ca. 55 til. Det blev dog for nogle en lidt blandet fornøjelse, da ”sluserne” blev åbnet med en meget kraftig byge om eftermiddagen. Men som sagt, turneringen havde flot vejr.

- Vi har altid haft et ønske om at tiltrække lav-HCPer, det ønske er blever indfriet i år, med 29 spillere under HCP 10.

Resultaterne har været OK.

Brutto A: Kristian Nielsen, Voldstrup Golfklub i 150 slag

Brutto B: Jan Madsen, Løkken Golfklub i 175 slag

Række A: Nr. 1: Flemming Pedersen, Løkken Golfklub i 142 slag. Nr. 2: Dan Christensen, Mariager fjord Golfklub i 143 slag. Nr. 3: Mads Nielsen, Aalborg Golfklub 145 slag

Række B: Nr. 1: Simon T Nielsen, Ørnehøj Golfklub i 145 slag. Nr. 2: Leif Andersen, Brande Golfklub i 146 slag. Nr. 3: Martin Andersen, Løkken Golfklub i 148 slag.

Række C: Nr. 1: Hoa Huynh, Rold skov Golfklub med 77 Point. Nr. 2: Dorte Madsen, Birkemose Golf Klub med 71 Point. Nr. 3: Per Asdal, Løkken Golfklub med 69 Point.

Række D: Nr. 1: Karen Marie Jensen, Aalborg Golfklub med 69 Point. Nr. 2: Jytte Bering, Løkken Golfklub med 67 Point. Nr. 3: Kim Mouritsen, Dronninglund Golfklub med 66 Point.

Det er en stor glæde for ”lille” Løkken Golfklub, at vi er i stand til at ”sætte” en så stor turnering op. Det er en kæmpe udfordring, som kun lykkes, med de mange frivillige fra klubben, der udfører et kæmpe arbejde. Det gælder både på banen og i huset. I år er det lykkedes vores dygtige banepersonale og mange frivillige at ”sætte” banen op på et, tør jeg godt sige, uhørt højt niveau.

Før og efter spillet, er der også brugt mange frivillige timer, rengøring, mad (morgen og middag i 2 dage), plus alle de små opgaver der skal udføres, for at alle vores gæster får en god oplevelse- Jeg har ikke styr på hvor mange af vores medlemmer der har været på. men kvalificeret gæt er en 50 til 70 medlemmer.

Desuden er der en meget vigtig gruppe, nemlig alle de sponsorer der er med til at vi kan stille med et præmiebord, med præmier til en samlet værdi af kr. 90.000,-, som er fordelt på mere end 80 enkelte præmier, hvilket betyder at der er præmier til hver anden spiller.

- En stor tak til alle spillerne, medarbejdere, frivillige og alle sponsorerne, lyder det fra Kurt Andersen, Løkken Golfklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...