Det er ganske rigtigt. Et tæt samarbejde med Fårup Sommerland omkring udarbejdelse af udeskole materialer til skoler på besøg blev en stor succes. Som belønning var først hele skolen inviteret gratis i Fårup Sommerland til afprøvning af konceptet, og senere kunne personalet - ligeledes helt gratis - holde sin sommerfest i parken med mad og drikke betalt.

Desuden er vi nu klar med en måde at producere udeskolematerialer på. Vi forventer os meget af det i forhold til på sigt at kunne dække Løkken og omegn med opgaver, både til vores egne elever og til flere besøgende lejrskoler.

På sportens område er vi også rigtig godt med. 2., 4. og 5. L vandt deres respektive årgange i Kidsvolley i Vrå Idrætscenter, og håndboldpigerne fra udskolingen vandt kommunemesterskabet, inden det blev til en flot 2. plads ved de nordjyske mesterskaber for nylig. 6. M vandt en landsdækkende konkurrence om det bedste indslag til cykelkampagnen ”Alle børn cykler 2018”, og senest her d. 12. december vandt vi alle sammen politiets anerkendelse for at have lysene i orden på cyklerne om morgenen!

Stor anerkendelse med mere end 225 tilskuere fik 7. klasse for deres samarbejde med skuespiller Lars Ditlev Johansen og filmfotograf Anne Svejgaard Lund om produktion af kortfilmen ”Forliset”, der var et af højdepunkterne ved Løkken Molefestival midt i september. Endelig skal nævnes, at 9. L for ganske nylig blev kåret som vindere af Nordjyske Mediers store aviskonkurrence og senere skal deltage i landskonkurrencens finaler.

Og sådan kan man blive ved med at omtale højdepunkter med skolen i 2018. 15 nye ungeledere til idrætten i ”Unge i Front”, læsebogsfester i indskolingen, en perfekt lejrskoletur til Prag for udskolingen, en bevægende Kim Larsen-dag, nyt kæmpejuletræ i skolegården og spændende musikalske oplevelser i aulaen - og meget mere. En stor tak til alle, der medvirker til, at vi har en lokal skole, der er på landkortet og ikke mindst danner rammen for vores alle sammes børns dannelse, trivsel og læring til gavn for vores prægtige lokalområde. Alle ønskes tak for et forbilledligt samarbejde og ønsket om et forrygende nytår.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...