SOMMER 2020: Over 100 medlemmer fra hele Vendsyssel samt Aalborg og Århus er medlem af foreningen

Selv om Løkken Surf Klub (LSK) kun har et par år på bagen, er der allerede over 100 medlemmer som kommer fra hele Vendsyssel samt Aalborg og Århus.

Det er en frivillig forening i hjertet af Løkken, og den her tilholdssted på Sdr. Strandvej 18 - ved North Shore Surf’s café.

Foreningen arbejder i tæt samarbejde med North Shore Surf, som også stiller udstyr til rådighed til dem, der ikke har eget udstyr.

Klubben har til formål at danne rammerne for mennesker, som interesserer sig for Surfing og Stand Up Paddling. Der tilbydes undervisning for nybegyndere såvel som øvede. Ved undervisning er der en instruktør for hver seks surfere.

- Klubben tilbyder undervisning for klubbens medlemmer, og gennem forskellige sociale aktiviteter er klubben med til at styrke det sociale fællesskab i lokalområdet i samarbejde med forskellige lokale aktører, fortæller klubbens pressechef Nanna Maria Kofod Schmidt.

Stort potentiale

Formanden Kim Geisler Kristensen mener, at Løkken Surf Klub har potentiale til at blive landets mest attraktive surfklub.

- Med den store interesse, så går det kun en vej. Vi kan nærmest slet ikke følge med. Heldigvis er der en fantastisk god kemi i klubben, og mange melder sig med gode frivillige kræfter. Faktisk har vi flere eksempler på tilflyttere, der er tiltrukket af surfermiljøet, siger formanden.

Der er flere og flere piger i Løkken og omegn, der har fået øjnene op for surf. Derfor har LSK oprettet et surfhold kun for piger for på den måde at bakke op om pigesurfen. Der tilbydes også yoga for klubbens medlemmer.

Sikkerhed og hygge

Nanna Maria Kofod Schmidt fortæller desuden, at Løkken Surf Klub har fået støtte til en social aften, der indledes med undervisning i sikkerhed på vandet.

- Med støtte på 23.000 kroner fra DIF og DGIs foreningspulje kan Løkken Surf Klub nu sætte gang i forberedelserne til en gang god mad og fest indledt med undervisning i de forhold, der gør sig gældende ved Løkken Moleleje.

- Med bevillingen kan klubben se frem til at samle alle sine medlemmer til en god dialog omkring de farer og forhold, der gør sig gældende, når man surfer ved Molelejet og på den måde nå ud til alle med det altid vigtige budskab om sikkerheden i vandet. Løkken Surf Klub ønsker yderligere at samle alle de nye medlemmer til en festlig begivenhed, der styrker sammenholdet, hvorfor arrangementet afsluttes med god mad og surferhygge.

Kommende træninger og arrangementer kan ses under klubbens kalender på hjemmesiden, mens tilmelding skal ske via Holdsport.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...